Dato: 
31/05/2017 - 15:30
Tidspunkt og varighed: 
15:30 - 17:00
Sted: 
Hammershusgade 11, st. Konferencerum 2, 2100 København Ø
Arrangør: 
Enhed for Evaluering og Brugerinddragelse i Region Hovedstaden
Pris: 
Gratis
Beskrivelse: 

Kom til gå-hjem-møde den 31. maj, hvor formanden for Etisk Råd, børnelæge og overlæge Gorm Greisen og handicapaktivist Jan Vagn Jakobsen kommer med forskellige perspektiver til debatten om det værdige liv og den værdige død.

Debatten om aktiv dødshjælp blusser op med jævne mellemrum, og senest har en meningsmåling vist, at et flertal i befolkningen er positivt stemte overfor indførelse af aktiv dødshjælp i Danmark. Men hvilke muligheder findes allerede i dag, og slår de til?

Dagens foredragsholdere vil med deres oplæg give to forskellige indblik i, hvad der kan gemme sig bag et ønske om ”et værdigt liv og en værdig død” set fra henholdsvis et patientperspektiv og et lægeperspektiv.

Program:

  • Ikke død endnu – hvem bestemmer om mit liv er værdigt? v/ Jan Vagn Jakobsen, handicapaktivist, digital kommunikatør og medstifter af græsrodsorganisationen ”Ikke død endnu”.

 

  • En værdig død – slår reglerne til eller er der brug for mere? v/ Gorm Greisen, formand for Etisk råd, børnelæge og overlæge på Rigshospitalets neonatalklinik.

Gå-hjem-mødet henvender sig til sundhedsprofessionel såvel som patienter og pårørende med interesse for feltet.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Læs mere og tilmeld dig