Dato: 
06/10/2016 - 15:30
Tidspunkt og varighed: 
15:30 - 17:00
Sted: 
Rigshospitalet, Auditorium 1
Arrangør: 
Videnscenter​​​ for Patientstøtte
Pris: 
Gratis
Beskrivelse: 

Erfaringer og gode råd fra en pårørende gennem 15 år

Kom til foredrag med Jens Jørgen Madsen, tidligere direktør for Grundfos, den 6. oktober i Auditorium 1 på Rigshospitalet kl. 15.30-17:00.

Jens Jørgen Madsen har stået i spidsen for 14.000 medarbejdere i pumpekoncernen Grundfos, men han har også været Ellen Maries mand - og pårørende siden hun fik konstateret kræft i 1999. Herfra startede ægteparrets årelange kamp mod sygdommen og alt det, den førte med sig. Ellen Marie døde i sommeren 2014. I de mellemliggende år var Ellen Marie og Jens Jørgen i kontakt med sygehuse ca. 50 gange, og nedskrev i den forbindelse observationer fra disse besøg. 

- Min kone bad mig kort før sin død om, at jeg fik lavet en konklusion på vores fælles oplevelser og iagttagelser. En sådan afskedssalut kunne jeg ikke overhøre, siger Jens Jørgen Madsen. 

Ellens og Jens Jørgens fælles observationer dannede grundlaget for 20 kritik- og forbedringspunkter, Jens Jørgen Madsen på sin kones vegne retter mod sygehusene, og som tidligere på året fik stort mediebevågenhed.

Kom og hør om Jens Jørgens Madsens og Ellen Maries oplevelse med sygehusvæsnet og Jens Jørgens fortælling om, hvordan han og Ellen Marie fik hverdagen til at fungere bedst mulig, og hvordan de bevarede håbet trods Ellen Maries alvorlige sygdom.

Tilmelding

Tilmeld dig

Tid:  6. oktober kl. 15.30-17:00.
Sted: Rigshospitalet, Auditorium 1.
Pris: Arrangementet er gratis.
Målgruppe: Patienter, pårørende og sundhedsprofessionelle.​​

Foredragsrække om pårørende
Foredraget et det første i en række af foredrag om pårørende som Videnscenter​​​ for Patientstøtte og Rigshospitalets kræftrehabiliteringssygeplejersker har arrangeret.
Se oversigt over kommende foredrag på videnscenteret hjemmeside