Medlemmer

Josefine Bernhard Andresen

Student i Danske Regioner i enhed for kvalitet. Studerer folkesundhedsvidenskab ved Københavns universitet.

Louise Jul Ditlevsen

Lægesekretærelev, tidligere uddannet Indkøber og finanscontroller. Søger information her på siden til fagprøveideer.

Sara Matzen

Jeg arbejder med flowcytometriske samt molekylærbiologiske analyser. Mit primære fagområde er hæmatologi. Jeg er strategiambassadør på min afdeling for delstrategien "Faglig styrke og dømmekraft".

Belinda Hansen

Kvalitets- og udviklingskonsulent i Psykiatrien Syd i Region Sjælland. Har i en årrække været leder i høj skærmet afsnit.

Christine Andersen

Kommunikationsrådgiver, kampagner, borgerinddragelse, strategi, sociale medier, events og meget mere.

Sanne Safarkhanlou

Journalist, kommunikationsrådgiver, sundhedsområdet, proceskonsulent, kampagner, skribent, strategisk kommunikation, andre kommunikationsmæssige opgaver

Lone Hallgreen

Ansat i Region Hovedstaden Center for It Medico og Telefoni CIMT. Arbejder primært med projektledelse af kliniske it-projekter i Region Hovedstaden, I Sundhedsplatformen for Hele Sjælland og son fællesregional projektleder for Sundhedsjournal 2.0

Trine Petersen

Jeg sidder i ViS i Danske Regioner. Jeg er her for at gøre jeres dagligdag og vores sundhedsvæsen bedre. Det kan jeg kun gøre i fællesskab med jer andre i sundhedsvæsenet.

Anja Amdisen

Konsulent i Koncern Kommunikation. Arbejder med projekter på flere områder som fx Digital Post, borgerinddragelse, sundhed, valg m.v.