Nu hvor LEAN har haft sit indtog i sunhedssektoren, er det vigtigt at LEAN som begreb, kultur og intervention udvikles til at understøtte den virkelighed regionerne, sunhedssektoren, hospitalet, topledelse og lederne ude i afdelingerne må forholde sig til.

Lean ledelse (LEAN Leadership) kræver at medinddrage alle medarbejderne ude i driften for at sikre at kompetencer, vilkår, ressourcer og muligheder er til stede for at levere den optimale løsning hverdag, året rundt.

Vedlagte artikel som er baseret på samtaler, konceptudvikling og research handler om hvordan vi ved at koble lean ledelse og coaching sammen sikrer en kontinuerlig og altid dertil tidssvrende udvikling af organistionen (menneskerne) for at de hele tiden fungerer som aktive sparringspartnere, medspillere og "driftsudviklere" til den øverste ledelse.

Artiklen, første gang udgivet i Børsens Ledelseshåndbøger under Steen Hildebrandt, som redaktør er i 2013 udvalgt som en af de vigtige artikler der indgår i et opsummeret opslagsværk af tidligere udgivet artikler.

Leancoaching artiklen er en inspiration til dig der ønsker at får mere ud af dine/jeres LEAN tiltag og hvorfra vi giver foredrag, masterclass, kurser og uddannelser.

Vi mener at mennesket er det der får LEAN til at blive en succes, hvilket stiller krav om at involvere alle ude i "produktionen" til løbende at engagere sig i at forbedre kultur, opgaver, arbejdsgange, patientoplevelser.

Det betyder også at vores seneste tiltag fra 2009, "Health Coaching" Coachingbaseret Patientfokus og kommunikation er lanceret og udbydes på universiteter, hospitaler og offentlige sundhedshuse/centre.

Vi håber du bliver inspireret - kontakt os gerne for feedback, kommentarer og spørgsmål.

Med venlig velig hilsen
Christian Dinesen, Institutleder og Master Coach Træner 

 

 

Kontaktinformation: 
Du skal være logget ind for at se kontaktinformation Login eller opret en profil

Anbefalinger