Netværkene på VIS.dk gør det muligt, at skabe et fagligt fællesskab. Hvordan disse fællesskaber præcis skal konstrueres er langt hen af vejen op til brugerne selv. I netværker er det muligt at:

  • Oprette indlæg
  • Oprette videnkort
  • Dele filer
  • Dele links
  • Tilknytte et billede som identitet til netværket

Administrer netværk 
Administrator er den, som opretter et netværk, og som kan invitere andre medlemmer til at være medadministratorer.

Som administrator af et netværk er det muligt at tilpasse et netværk, så det passer til lige netop jeres formål og behov. Dette gøres gennem fanen ”Administrer netværk” i venstre side af netværkssiden.

Rettigheder i netværk
Som administrator i et netværk har man mulighed for at redigere brugernes rettigheder i netværket. Dette betyder, at det er muligt at begrænse medlemmernes muligheder i et netværk, således at man kan have et åbent netværk uden, at medlemmerne kan oprette indhold af forskellige typer i netværket.

Superbrugere
Administratorerne af et netværk kan aktivere og udnævne superbrugere, der har publiceringsmuligheder som administratorer, men ikke kan ændre indstillinger eller udmelde brugere. Dette kan fx bruges, hvis det ønskes, at netværket skal minde om en blog eller hjemmeside, hvor alle kan følge med, men kun få kan publicere indhold.

Kategorier i netværket
Kategorierne giver mulighed for at organisere indlæg, videnkort og filer. Funktionen er tiltænkt netværk med meget indhold, og er derfor som standard ikke valgt.
Når kategorier er aktiveret, er det muligt at oprette og arrangere kategorier. Et netværks kategorier og deres indhold kan ses under fanen ”Overblik”. 

Relatere netværk
En administrator af et netværk kan relatere dette til andre netværk. Det gøres ved at finde og vælge det netværk, du er interesseret i. På det specifikke netværk kan du klikke på ”Relater til dette netværk” i højre side og derefter vælge, hvilke af de netværk, som du selv administrerer, der skal kobles til netværket.
Administratoren for netværket skal godkende relationen, før den er gennemført. Hvis du administrer begge netværk, skabes relationen uden godkendelse. Når netværk er relaterede, vises de med et link på hinandens forsider.

Kontaktinformation: 
Du skal være logget ind for at se kontaktinformation Login eller opret en profil

Anbefalinger