Hvorfor skal jeg vælge 3 interesser, når jeg opretter en profil og hvorfor skal jeg tilføje 3 emneord hver gang jeg opretter nyt indhold?

Disse to spørgsmål er der ét meget simpelt svar på: De er helt centrale for koblingen mellem indhold og bruger i både opdateringsmails og søgninger.
Interesser og emneord er rent teknisk det samme. De kaldes blot interesser, når de er knyttet til en profil og emneord, når de er tilknyttet indhold.

Emneord hjælper med at finde indhold, når der foretages søgning på VIS.dk, ligesom de kan give et hurtigt overblik over hvad indholdet drejer sig om. Eksempelvis kan en fil med det ellers ikke så beskrivende navn ”Månedsrapport april 2012” findes ved en søgning på ”psykiatri”, hvis den har fået ”psykiatri” som tilknyttet emneord.
Derudover vil de ligeledes spille en vigtig rolle i forhold til opdateringsmailen, hvor dele af indholdet fremover vil blive bestemt ud fra de valgte interesser.

Samtidig kan de angivne interesser også bruges til at finde andre profiler på VIS.dk, der deler de samme faglige interesser.

Det anbefales, hvis det er muligt og giver mening, at man bruger interesser/emneord, der findes i systemet i forvejen

Gå på odagelse i emneordene
På VIS.dk's forside kan du ved at scrolle lidt ned finde en såkaldt ordsky. Den angiver de mest brugte emneord på VIS.dk. Du kan klikke på ordene og kigge nærmere på det indhold de er tilknyttet til.

Ved en søgning på VIS.dk er det muligt at indsnævre den ved bl.a. at vælge hvilke emneord, der skal være tilknyttet det du søger efter.

Hjælp VIS.dk med at blive bedre 
VIS.dk-administratorerne forsøger at monitorere listen af emneord/interesser og rette stavefejl samt relatere ord, så eksempelvis indhold med emneordet ”tryksår” også findes ved en søgning på ”decubitus”. Du er derfor meget velkommen til at kontakte info@vis.dk, hvis du finder emneord/interesser du synes skal rettes, slettes eller relateres.

Kontaktinformation: 
Du skal være logget ind for at se kontaktinformation Login eller opret en profil

Anbefalinger