Når du læser indhold på VIS.dk, vil du opleve, at du har mulighed for at anbefale indhold mange forskellige steder. Du anbefaler typisk ved at klikke på denne knap:

Du kan fx anbefale:

  • Et videnkort
  • En efterlysning
  • Et indlæg
  • En kommentar
  • Et svar

Hvorfor anbefale?
Der kan være flere forskellige grunde til at anbefale indhold. Det kan være, du synes, at emnet er interessant, at pointerne er gode, eller at kommentarsporet rummer spændende dialog eller gode læringer.

Anbefalingen er en måde at tilkendegive sin sympati på, uden at man behøver skrive en hel kommentar.

Hvad sker der, når jeg anbefaler indhold?
Når du anbefaler indhold, tilføjes dit navn i boksen over profiler, der har anbefalet det givne indhold. Indhold med mange anbefalinger fremhæves på listen over populært indhold og bliver dermed mere synligt for andre. Derudover vil din anbefaling fremgå af forskellige aktivitetsstrømme på sitet.

Når du anbefaler en kommentar eller et svar, så knyttes din anbefaling direkte hertil, og således ikke til det overordnede indhold. Formålet er, at have en nem måde at angive, at du synes om et givent svar eller en given kommentar.

Kan jeg anbefale indhold til personer, der ikke har profil på VIS.dk?
Det er også muligt at anbefale en efterlysning eller et videnkort til personer, der ikke har profil på VIS.dk. Dette kan gøres via mail eller via twitter henholdsvis øverst på en efterlysning og nederst på et videnkort.

Kontaktinformation: 
Du skal være logget ind for at se kontaktinformation Login eller opret en profil

Anbefalinger