Du får en profil, når du opretter dig som bruger på VIS.dk. På profilen skal du beskrive dig selv fagligt, angive faglige interesser, din arbejdsplads og titel, stilling eller rolle, og du kan uploade et foto af dig selv.

Profilerne er helt centrale på VIS.dk. Een af forudsætningerne for succesfuld videnspredning er nemlig at kunne finde relevante personer, der kan hjælpe en videre. Formålet med profilerne er derfor at understøtte netværksdannelse mellem personer.

Din profilside giver desuden dig selv og andre overblik over indhold, du har bidraget med. Når du er logget ind, kan du gå direkte til "Min side" via knappen øverst til venstre i skærmbilledet.

Faglige interesser er i fokus
Alle personer skal angive mindst tre faglige interesser, når de opretter sig som brugere på VIS.dk. De faglige interesser kobler, på baggrund af emneord, profilerne med relevant indhold på VIS.dk og personaliserer samtidig brugen af VIS.dk. Personalisering betyder eksempelvis, at systemet automatisk sender dig opdaterings-mails med indhold udvalgt efter dine faglige interesser og netværk. Sørg derfor for at angive så mange specifikke og konkrete faglige interesser som muligt, og vælg gerne allerede eksisterende ord, hvis disse er dækkende. 

Følg andre profiler
Du har mulighed for at følge andre profiler. Det kan være personer, som du arbejder sammen med, eller personer, som efter din mening bidrager med interessant indhold. Når du følger en profil, får du mulighed for at se brugerens bidrag i dine opdaterings-mails. Du kan se, hvilke profiler andre følger, for på den måde at finde frem til de personer, der bidrager med interessant indhold.

Bestem selv hvilke mails du modtager fra VIS.dk
Under "Rediger profil" øverst på siden er det muligt, at justere hvilke mails du modtager fra VIS.dk. Både hvorvidt du vil have en mail, når der er nyt indhold, anbefalinger, invitationer m.m., samt hvor ofte du vil modtage en opdateringsmail fra VIS.dk.
Denne opdateringsmail indeholder nyt indhold fra profiler man følger og netværk man er medlem af. Den kan derfor være en god måde at samle op på den relevante aktivitet på VIS.dk. 

Spørgsmål og svar om profiler
Skal jeg sætte et billede på min profil?
Det er frivilligt, om du vil sætte et billede på din profil, men vi opfordrer dig til at gøre det, fordi det er med til at gøre portalen mere levende og personlig. Indtil du uploader dit eget billede, tildeler systemet dig automatisk et grafisk personbillede.

Hvorfor skal jeg oplyse køn og alder, når jeg opretter mig?
Køn og alder bruges kun af systemet til at bestemme ovenstående grafiske billede. Din alder bliver ikke oplyst noget sted på VIS.dk

Kan jeg se, hvem der følger mig?
Ja, du kan se, hvem der følger dig - lige som andre kan se, hvis du følger dem.

Hvem kan se mine profiloplysninger?
Nogle af dine profiloplysninger er synlige for alle. Det drejer sig om dit navn, profilbillede, faglige interesser, profession og arbejdsplads samt oversigten over dine seneste fire-fem aktiviteter på VIS.dk. Det betyder, at følgende profiloplysninger kun kan ses, hvis man er logget ind med en profil: din personlige beskrivelse, hvilke netværk, du er med i, hvilke profiler, du følger og som følger dig, hvilke videnkort, indlæg og efterlysninger, du har oprettet og samtlige aktiviteter, du har foretaget på VIS.dk.

Hvordan ændrer jeg mit password eller email-adresse?
Når du er logget ind, kan du altid gå ind på "Rediger profil" øverst i skærmbilledet. Her kan du ændre dit password, din emailadresse, din personlige beskrivelse osv. 

Kontaktinformation: 
Du skal være logget ind for at se kontaktinformation Login eller opret en profil

Anbefalinger