Under "Rediger profil" øverst på siden er det muligt, at justere hvilke mails du modtager fra VIS.dk. der er både indstillinger for hvornår man vil modtage notifikationsmails (”Send mig en mail når”) og indstillinger for hvor ofte man vil modtage opdateringsmail.

Det kan i indstillingerne markeres hvornår man ønsker at modtage en notifikationsmail. Med notifikationsmail menes, at man bliver underrettet på e-mail, hvis der sker en given aktivitet på VIS.dk. Det anbefales at tilvælge alle, da man skal interagere meget aktivt eller være administrator for et meget aktive netværk, før man vil begynde at modtage daglige notifikationsmails.

Nye muligheder
Der arbejdes lige nu på en 3. udviklingsfase af VIS.dk, der fx vil indeholde flere muligheder for notifikationsmails; bl.a. når der oprettes indhold i et netværk man deltager samt evt. med mulighed for at vælge hvilke netværk det skal gælde.

3. udviklingsfase kommer også til at indeholde en udbygning af opdateringsmailen. På nuværende tidspunkt indeholder den ”Nyt fra dine faglige netværk”, ”Nyt indhold fra de profiler du følger” samt ”Invitationer og anmodninger du ikke har svaret på”. Dette bliver udvidet til også at omfatte arrangementer og efterlysninger bestemt ud fra faglige interesser.

Kontaktinformation: 
Du skal være logget ind for at se kontaktinformation Login eller opret en profil